Om oss

Familieglede Foto er en liten bedrift med en fotograf som ligger sentralt i Mo I Rana. Jeg tar alle typer foto oppdrag for private og bedrifter, lokalt og nasjonalt. Jeg samarbeider også med flere reklamebyråer samt frisører og makeupartister. Har fornøyd garanti og leverer alltid bildene digitalt i høy oppløsning. Du får alltid bildene med deg heim allerede etter endt fotografering.Du er juridisk eier av bildene dine og velger selv hva du vil bruke dem til.Har også et unikt oppfølgingsprogram som gir sterkt reduserte priser til lojale kunder. Dette er veldig populært og blir flittig brukt av gravide og småbarnsfamilier. Familieglede Foto har også den seneste teknologien innenfor fremkalling av digitale bilder og leverer Fotolerret og Laminerte bilder, samt ordinære fotoprint og takkekort i alle tenkelige størrelser.

 

Telefon 48 20 57 23

 

Åpningstider studio. (dette er tider hvor jeg skal vare tilstede i studio. for henting av ferdige produkter og lignende.)noen ganger vil det desverre vare avvik begge veier. 

Det er veldig fint hvis dere ringer å hør når det passer å komme innom. på den måten får du og dem som er til fotografering best mulig service. :-)

Mandag 12:00-14:00

Tirsdag 12:00-17:00

Onsdag (eiendomsfoto dagen er ikke på kontoret)

Torsdag 13:00-18:00

Fredag 13:00-16:00 NB!! partall uker er det stengt på fredager

Øvrige tider er satt av for Jobb utenfor studio.Familieglede Foto AS © 2017 | Powered by Mystore